Borghees investeert in communicatie

Een goede relatie staat of valt bij de communicatie. Omdat de relatie met onze leden en bezoekers ons veel waard is, hebben we besloten om in 2020 meer tijd en energie te investeren in de communicatie.

Er gebeurt dagelijks zo veel op en rond onze golfbaan, dat we soms even dreigen te vergeten dat dat voor onze leden niet allemaal bekend of vanzelfsprekend is.
We hebben Martine Zuil, marketeer van huis uit maar bij sommigen beter bekend als de voormalig commercieel directeur van Betaald Voetbal De Graafschap, bereid gevonden om ons een handje te gaan helpen. Martine woont in Rotterdam, maar komt al jarenlang graag een balletje slaan op Golfbaan Borghees, en zal vanaf nu ook regelmatig voor en achter de schermen te vinden zijn om samen met ons te bekijken wat we willen communiceren en hoe.

We gaan dus nieuwsbrieven versturen, nieuws op de website en onze social media kanalen brengen. We gaan uitvoeriger verslag doen van toernooien en evenementen. Uitleggen waarom we bepaalde dingen doen als we denken dat dat onze keuzes verheldert. Kortom, we gaan onze leden vanaf nu nog meer betrekken bij wat er zoal gebeurt op Borghees.
Een maandelijkse nieuwsbrief aan de leden van Borghees maakt ook deel uit van het nieuwe communicatiebeleid.

10 februari 2020