Par-3 Lidmaatschap

Naast het volwaardig lidmaatschap kent Golfbaan Borghees ook een Par-3 lidmaatschap, ook wel bekend als lidmaatschap voor de korte baan.

Als Par-3 lid kunt u onbeperkt gebruik maken van de korte baan en de oefenfaciliteiten. Daarnaast betaalt u altijd het daltarief voor een greenfee voor de 9- of de 18-holes baan. 

Bij het Par-3 lidmaatschap zit ook een handicapregistratie inbegrepen. Kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 199,- per jaar.

Jeugd Lidmaatschap

Jongeren zijn bij Golfbaan Borghees meer dan welkom. Om golf onder jongeren te stimuleren hanteren wij voor deze groep een aantrekkelijk contributietarief.

Het lidmaatschap voor jeugdleden, studenten en jong volwassenen is een volledig lidmaatschap waarbij het gebruik van alle faciliteiten is inbegrepen. De contributie is in leeftijdscategorieën opgedeeld. Het jaar waarin u de leeftijd van de volgende categorie bereikt is bepalend. Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden voor het einde van het lopende lidmaatschapsjaar.

Onderstaand vindt u de verschillende leeftijdscategorieën met bijbehorende contributie:

Leeftijdscategorie             Jaarlijkse speelrechtvergoeding (€)


0-12 jaar               →          50,-


13-18 jaar              →          200,-


19-24 jaar             →          300,-


25-26 jaar             →          500,-


27-28 jaar             →          750,-


>29 jaar                →           995,- (volledig lidmaatschap)


Studenten, ouder dan 24 jaar, met een geldige studentenpas, betalen een contributie van €300,-. Clubkosten bedragen jaarlijks € 50,-

Volledig Lidmaatschap

Een lidmaatschap van Golfbaan Borghees staat garant voor eindeloos veel golfplezier op een van de mooiste banen van de regio.

Daarnaast kunt u als lid van Golfbaan en Golfclub Borghees volop genieten van de veelzijdige horecafaciliteiten en deelnemen aan een groot aantal activiteiten, waaronder clubwedstrijden en toernooien. U kunt onbeperkt spelen op de 18 holes wedstrijdbaan en de Par 3 baan. Gebruik van alle faciliteiten is uiteraard ook bij het lidmaatschap inbegrepen. De contributie bedraagt € 995,- per kalenderjaar (betaling per kwartaal is mogelijk). Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden voor het einde van het lopende lidmaatschapsjaar. U betaalt bij ons geen inschrijfkosten en geen participatie.


Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap, neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail of kom langs in Emmerich am Rhein.

Lockers

Staan uw golfspullen thuis vaak in de weg? Altijd maar sjouwen met uw golftas en golftrolley? Of past uw golftas net niet in uw auto? Dan hebben wij de juiste oplossing: huur een locker!

Op Golfbaan Borghees huurt u al vanaf € 110,- per jaar een locker, dat is nog geen € 10,- per maand. In deze locker staan uw golfspullen altijd veilig, droog en netjes opgeborgen.

Tarieven
1-persoons locker € 110,- per jaar (afmetingen: 124,5 x 55 x 55 cm)
1-persoons locker deluxe € 160,- per jaar (afmetingen: 124,5 x 82,5 x 55 cm)
2-persoons locker € 225,- per jaar (afmetingen: 124,5 x 82,5 x 110 cm)
2-persoons locker deluxe € 250,- per jaar (afmetingen: 124,5 x 82,5 x 110 cm)

De huurperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien u gedurende het jaar een locker huurt worden de jaartarieven naar rato verrekend. Heeft u interesse in het huren van een locker? Stuur ons een e-mail en geef uw voorkeur aan. Langskomen kan natuurlijk ook.