Info nieuwe leden

Golfbaan Borghees prijst zich gelukkig met vele enthousiaste nieuwe leden. Om al deze nieuwe leden te bedanken voor hun vertrouwen in onze golfbaan en ze in de gelegenheid te stellen om elkaar, de golfbaan en de golfclub beter te leren kennen en zo wellicht een aantal leuke vaste golfmaatjes te vinden, organiseert de Nieuwe Leden Commissie een aantal keer per jaar het “Nieuwe Leden Toernooi”.

Het gaat deze dag vooral om gezellig samen spelen, elkaar leren kennen en nog meer plezier beleven aan het golfen en uw lidmaatschap. Er is vanzelfsprekend ruimschoots gelegenheid om na afloop van de wedstijd met een hapje en een drankje na te praten, ervaringen en wie weet ook telefoonnummers uit te wisselen!

Nieuwe Leden Toernooi
Het eerstvolgende Nieuwe Leden Toernooi is op zaterdag 21 maart om 10.00 uur. Deze 9 holes Texas Scramble wedstrijd is voor iedereen die in de afgelopen 12 maanden voorafgaand aan de toernooidatum lid is geworden van Golfbaan Borghees.

Indien u tot deze groep behoort krijgt u een persoonlijke uitnodiging via de e-mail. Aanmelden kan via een reply op de uitnodiging, de PC Caddie golfclub app, telefonisch of meldt u aan bij de receptie in het clubhuis.

Bent u langer dan 12 maanden lid en opzoek naar een golfmaatje of wilt u andere leden van Golfbaan Borghees leren kennen, meldt u zich dan bij één van de leden van de Nieuwe Leden Commissie of kom langs bij de receptie.

Verhinderd op zaterdag 21 maart?
Geen probleem! Ook dit jaar organiseert de Nieuwe Leden Commissie meerdere toernooien. Het tweede nieuwe leden toernooi in 2020 staat gepland op zaterdag 27 juni.


Nieuwe Leden Commissie
De Nieuwe Leden Commissie is bedoeld als aanspreekpunt voor alle nieuwe leden. De commissie zorgt ervoor dat nieuwe leden zich welkom voelen en snel de weg vinden binnen de club en op onze accommodatie. Tevens voorziet de commissie nieuwe leden van informatie over activiteiten en organiseren zij 3x per jaar het Nieuwe Leden Toernooi.

De commissie:
Mike Jebson
Frank Nobel 
Rob Woltering