Openingstijden

Golfbaan
Van zonsopgang tot zonsondergang.
 
Clubhuis
Het clubhuis is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend. Vanaf 1 april 2024 sluit het clubhuis van maandag tot en met zondag om 18.30. 

De keuken sluit een uur voor de sluitingstijd van het clubhuis. Tijdens evenementen, toernooien en voor groepen vanaf 10 personen (in overleg) zijn verlengde openingstijden mogelijk.

Openingstijden kunnen variëren afhankelijk van (weers)omstandigheden.

Driving Range
Je kunt van de Driving Range gebruik maken van zonsopgang tot zonsondergang. Oefenballen zijn uit de automaat te verkrijgen doormiddel van het inwerpen van een token of door een E-range-sleutel te gebruiken. Tokens en E-range-sleutels zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Receptie
De receptie is dagelijks geopend vanaf 09.00 tot 17.30 uur. In de winterperiode kan hiervan afgeweken worden. Indien de receptie gesloten is, kun je terecht bij de bar in het clubhuis voor een greenfee. Ook ballenkaarten en tokens voor de driving range zijn hier verkrijgbaar.

Lees meer...

Golfshop powered by Jumbogolf

Golfbaan Informatie

Welkom bij Golfbaan Borghees

Golfbaan Borghees, net over de grens bij ‘s-Heerenberg, is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De baan, sinds oktober 2015 in Nederlandse handen, biedt niet alleen schitterende vergezichten en 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid. Voor individuen en groepen, leden en bezoekers, zelfs voor niet-golfers is een bezoek aan golfbaan Borghees meer dan de moeite waard.

Golfbaan Borghees beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten:
• 18 holes wedstrijdbaan (GVB verplicht)
• 5 holes Par 3-baan
• Driving range
• Oefengreens, -bunkers & -holes

Scorekaart 18-holes

Handicaptabellen

Lees meer...

Routebeschrijving

Vanaf Arnhem - snelweg A12 - A3

 • Afslag Emmerich/'s-Heerenberg (B220)
 • Sla linksaf bij de stoplichten
 • Eerste afslag rechts (Hüthumer Straße)
 • Hüthumer Str. 2,7 km volgen
 • Volg borden "Golfplatz Borghees"

Vanaf Rees - snelweg A3

 • Afslag Emmerich/'s-Heerenberg (B220)
 • Richting Emmerich
 • Stoplichten rechtdoor
 • Eerste afslag rechts (Hüthumer Straße)
 • Hüthumer Str. 2,7 km volgen
 • volg borden "Golfplatz Borghees"

Adres

Golfplatz Borghees
Abergsweg 34
D-46446 Emmerich am Rhein

+49 2822 92710

Kledingvoorschriften

Kleding is een belangrijk onderdeel bij het golfspel. Het moet comfortabel zitten en vooral de golfswing niet belemmeren. Het moet echter ook aan bepaalde uiterlijke kenmerken voldoen.

Voor de heren
Pantalon, korte broek tot net boven de knie, polo met kraag en korte of lange mouw.

Voor de dames
Pantalon, korte broek (iets korter dan bij heren), golfrok, polo met kraag, mouwloos, korte of lange mouw.

Algemeen
Een nette jeans (geen blauwe denim, geen gaten, scheuren, rafels of opvallende wassing) is toegestaan. Als schoeisel worden golfschoenen gedragen met bij voorkeur softspikes. Het dragen van jogging- of trainingspakken en kraagloze t-shirts is niet toegestaan.

Voor advies over geschikte golfkleding, golfschoenen en/of andere benodigdheden kunt u terecht bij Golfstore Borghees in het clubhuis.

Kledingadvies voor beginnende golfers (golflessen en golfclinics).
Bent u net begonnen, gaat u starten met uw eerste golflessen, of neemt u deel aan een golfclinic, dan adviseren wij functionele, lekker zittende kleding en een sportieve schoen met platte zool te dragen. Trainingspak of joggingpak zijn niet toegestaan.

Baanreglement

Regels in de baan
 
Om een goede orde in en om de baan te bewaren is het wenselijk nadere richtlijnen te geven door middel van een baanregelement. Een baanreglement is bedoeld als aanvulling op de algemene spelregels (Rules of Golf) zoals die bij het golfen gelden. Om het plezier voor iedereen te verhogen wordt van elke speler verwacht dat deze zich aan dit reglement zal houden.

Klik hieronder voor het baanreglement: