Clinics & relatiedagen

Golf blijft een ideale activiteit voor een relatiedag. Helemaal wanneer niet alleen het sportieve deel perfect geregeld is, maar ook het culinaire. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van een ontvangst in Brasserie Borghees. Dit is alleen ter inspiratie. Wij maken voor uw evenement graag een voorstel op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Of u nu tien of honderd bezoekers verwacht, wij maken er een succes van!

Voorbeeld catering tijdens een relatiedag

Ontbijtbuffet
Wilt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voordat u start met uw golfactiviteit of netwerkbijeenkomst? Dat kan! Wij serveren verschillende verse Duitse broodjes, een kaas- vleesplateau, gerookte zalm, zoetbeleg, roerei met spek, yoghurt met vers fruit en natuurlijk ontbreken koffie, thee, melk en jus d’orange niet.

Ontvangst
Koffie/theebuffet met echte Duitse Kuchen of krentenwegge.

Lunchbuffet
De mogelijkheden voor een lunchbuffet zijn eindeloos. Het buffet kan bestaan uit diverse luxe broodsoorten, een kaas- vleesplateau, zoetbeleg, soep van de dag, een warme snack en vers fruit.

Voor bij de borrel
Indien u met uw gezelschap wilt borrelen kunnen wij hiervoor een assortiment bestaande uit verschillende luxe hapjes samenstellen. Ook behoren uitgebreide borrelplanken tot één van de vele mogelijkheden.

Diner
Het diner kan bestaan uit een walking diner in een informele setting. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een warm en koud buffet al dan niet met een grand dessert na de tijd. Ook bieden wij luxe barbecue buffetten van de Big Green Egg aan. Deze buffetten bestaan o.a. uit verschillende vlees- en vissoorten, salades en bijgerechten. Buffetten worden geserveerd vanaf 20 personen.

Wilt u liever een meer formele setting waar u rustig met uw relaties kunt netwerken? Een plate service of een 2- of 3-gangenmenu behoren ook tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen graag uw clinic, relatiedag of netwerkbijeenkomst. In de brasserie op Golfbaan Borghees is het grenzeloos genieten.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

info@golfplatzborghees.com of bel met +49 28228 92710