Aanbieding Proeflidmaatschap

Speel nu 12 maanden voor slechts € 750,-

Voor golfers die Golfbaan Borghees en Golfclub Borghees eerst beter willen leren kennen, alvorens ze beslissen al dan niet definitief lid te worden, kent Borghees een proeflidmaatschap.

Als proeflid bent u volwaardig lid. Dit wil zeggen dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de 18 holes wedstrijdbaan en de 5 holes Par-3 baan en alle oefenfaciliteiten. Het proeflidmaatschap eindigt automatisch na een jaar, zodat u geen verplichtingen hebt voor de lange termijn. Uiteraard kan het proeflidmaatschap per speelgerechtigde slechts éénmalig worden verstrekt.

Als proeflid kunt u vanzelfsprekend ook deelnemen aan alle activiteiten. Te denken valt aan clubtoernooien, feesten en diverse competities. Het proeflidmaatschap is enkel voorbehouden aan golfers die niet eerder lid geweest zijn van Golfbaan Borghees en Golfclub Borghees.

De prijs van een proeflidmaatschap bedraagt € 750,00 voor 12 maanden (betaling per maand of per kwartaal is mogelijk); daar komen de clubkosten van € 70,00 bij. Inbegrepen bij deze clubkosten is het bedrag voor de handicapregistratie en de golfpas.

Een maand voor het einde van de proefperiode nemen wij contact met u op om een eventueel definitief lidmaatschap met u te bespreken

Heeft u vragen over het proeflidmaatschap neem dan contact met ons op via info@golfplatzborghees.com, telefonisch via +49 2822 92710 of kom langs!