Aanbieding Proeflidmaatschap

Speel een jaar lang onbeperkt golf op onze 18 holes baan. Een proeflidmaatschap kan op elke dag van het jaar ingaan en eindigt precies 12 maanden later.

Aanbieding Proeflidmaatschap
Nu voor slechts € 750,00

Maak kennis met Golfbaan Borghees!

Voor golfers die Golfbaan Borghees en Golfclub Borghees eerst beter willen leren kennen, alvorens ze beslissen al dan niet definitief lid te worden, kent Borghees een proeflidmaatschap.

Als proeflid bent u volwaardig lid. Dit wil zeggen dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de 18 holes wedstrijdbaan en de 5 holes Par-3 baan en alle oefenfaciliteiten. Het proeflidmaatschap eindigt automatisch na een jaar, zodat u geen verplichtingen hebt voor de lange termijn. Uiteraard kan het proeflidmaatschap per speelgerechtigde slechts éénmalig worden verstrekt.

Als proeflid kunt u vanzelfsprekend ook deelnemen aan alle activiteiten. Te denken valt aan clubtoernooien, feesten en diverse competities.

Het proeflidmaatschap is enkel voorbehouden aan golfers die niet eerder lid geweest zijn van Golfbaan Borghees en Golfclub Borghees. 

De prijs van een proeflidmaatschap bedraagt € 750,00 voor 12 maanden; daar komen de clubkosten van € 70,00 bij. Inbegrepen bij deze clubkosten is het bedrag voor de handicapregistratie en de golfpas. U kunt iedere maand instappen. Betaling in termijnen in mogelijk.

Een maand voor het einde van de proefperiode nemen wij contact met u op om een eventueel definitief lidmaatschap met u te bespreken.
Bent u geïnteresseerd in een proeflidmaatschap, neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail of kom langs in Emmerich am Rhein.