Aanbieding Lidmaatschap

Onbeperkt golfen tot 01 januari 2023 voor slechts € 995,00!

Word nu lid van Golfbaan Borghees en speel tot 1 januari 2023 voor slechts € 995,00! 

Voor golfers die Golfbaan Borghees en Golfclub Borghees willen leren kennen, kent Borghees een prachtige lidmaatschap aanbieding:

18 maanden onbeperkt speelrecht voor de prijs van 12 maanden
Kortom: u speelt de rest van dit jaar gratis!

Onbeperkt speelrecht wil zeggen dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de 18 holes wedstrijdbaan en de 5 holes Par-3 baan en alle oefenfaciliteiten. Het lidmaatschap eindigt op 31.12.2022. Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden voor het einde van het lopende lidmaatschapsjaar. U betaalt bij ons geen inschrijfkosten en geen participatie.

Als lid kunt u vanzelfsprekend ook deelnemen aan alle activiteiten. Te denken valt aan clubtoernooien, feesten en diverse competities. 

De prijs van een lidmaatschap bedraagt normaal gesproken € 995,00 voor 12 maanden; daar komen de clubkosten van € 70,00 bij. Inbegrepen bij deze clubkosten is het bedrag voor de handicapregistratie en de golfpas. Als u nu lid wordt speelt u 18 maanden lang voor de prijs van 12 maanden! Dit betekent dat u de rest van het jaar 2021 gratis speelt!

Bent u geïnteresseerd in deze lidmaatschap aanbieding, neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail of kom gezellig langs in Emmerich am Rhein.

Deze aanbieding is geldig t/m 31-08-2021.

https://pps.staisyamsululum.ac.id/-/slot-demo/

https://sister.iainmadura.ac.id/js/slot-demo-gratis/https://elearning-ppsdma.bpsdm.dephub.go.id/js/-/slot-demo/https://jdih.dprd.banjarnegarakab.go.id/common/slot-demo/http://sbh.bukittinggikota.go.id/-/slot-demo/https://jdih.pematangsiantar.go.id/db/demo-slot/https://jdih.ar-raniry.ac.id/img/slot-demo/https://unbk.darmajaya.ac.id/slot-demo/https://unbk.darmajaya.ac.id/slot-deposit-pulsa/http://pps.uindatokarama.ac.id/slot-deposit-pulsa/